Τι είναι το Ready2Hire

To Ready2Hire είναι η πρώτη online πλατφόρμα εύρεσης εργασίας που απευθείνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης, των cafe - bar και των ξενοδοχείων - καταλυμμάτων.

Τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί ραγδαία αύξηση των επιχειρήσεων του κλάδου με συνέπεια την διόγκωση της αγοράς εργασίας. Η απαίτηση  για ποιοτική προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας  βιωσιμότητας και επιτυχίας. Η άρτια στελέχωση προσωπικού είναι ζωτικής σημασίας με αποτέλεσμα οι μέχρι τώρα τρόποι αναζήτησης εργαζομένων να κρίνονται ανεπαρκής.

Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες  αυτών των επαγγελματικών χώρων για στοχευμένη, άμεση και ευέλικτη εύρεση εργαζομένων,το Ready2Hire δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτές τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες. 

Στους επαγγελματίες εργαζόμενους δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ ένα επαγγελματικό προφίλ το οποίο  μπορούν να διαμορφώνουν βάσει των αναγκών τους για εργασία. Είτε αναζητούν μόνιμη εργασία σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές, είτε μερική απασχόληση ή ακόμα εποχική εργασία στα τουριστικά μέρη της Ελλάδας, ή ένα συνδιασμό όλων αυτών, μπορούν να διαμορφώσουν ανάλογα το προφίλ τους ώστε να εξυπηρετήσουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες. 

Οι επιχειρήσεις - εργοδότες χρησιμοποιόντας μία εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης, εισάγοντας πολλαπλά κριτήρια μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν το προφίλ του εργαζόμενου που ψάχνουν. Η απαραίτητη φωτογραφία του κάθε εργαζόμενου, το ημερολόγιο του, ο τόπος διαμονής του και οι περιοχές διαθεσιμότητας του, είναι εργαλεία που θα βοηθήσουν να βρεθεί ο κατάλληλος εργαζόμενος για την αντίστοιχη εργασιακή θέση. Τέλος πια στις αγγελίες με αμφίβολο αποτέλεσμα που κοστίζουν χρήματα και στα άσκοπα χρονοβόρα ραντεβού. 

Στόχος του Ready2Hire είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο, αποτελεσματικό και απαραίτητο εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων αλλά και των επαγγελματιών - εργαζομένων με σκοπό την άμεση κάλυψη θέσεων εργασίας  που σε διαφορετική περίπτωση θα κόστιζε σε χρόνο και χρήμα.

Επιστροφή »